Tvilling Blik & VVS

Tvilling Blik & VVS har cirka 25 års erfaring indenfor branchen, og er et oplagt valg, hvis I skal have udført både VVS og blikkenslager arbejde. Efter at have undervist på Teknisk Skole, savnede Michael Tvilling selv at være i marken og have den tætte kontakt med kunder. Derfor søgte han tilbage til rødderne og startede op som selvstændig i 2016. Zink, blik og skifferarbejde er hans specialiteter, og her foldes Michaels kreative faglighed ud.

Funktionelle og spændende løsninger
Tvilling Blik & VVS favner bredt, og udfører alt arbejde indenfor VVS. Vi tror på, at det bedste resultat skabes igennem dialog for at gør det muligt at imødekomme jeres ønsker og krav. Vi vil leve op til jeres forventninger til en æstetisk korrekt løsning, som passer ind i den eksisterende arkitektur. Vi kan udføre blik- og VVS arbejde indenfor blandt andet:

- Etablering af nyt bad eller køkken
- Montering af fyr og kedler
- Renovering
- Tagrender
- Installation af gulvvarme
- Energivenlige løsninger, f.eks. fjern- og solvarmeanlæg

Kunden i fokus
Hos Tvilling Blik & VVS er kunden altid i fokus, og derfor er fleksibilitet og hurtighed et par af nøgleordene. Tvilling Blik & VVS har også en ret aktiv Facebook-side, hvor I kan se noget af det flot udførte arbejde. Fra adressen i Ringkøbing kører Tvilling Blik & VVS efter opgaverne, og ønsker kun at dygtiggøre sig yderligere indenfor deres fagområde. Står I og gerne vil have udført noget arbejde, så kontakt Tvilling Blik & VVS allerede i dag for et uforpligtende tilbud.